tiistai 27. joulukuuta 2016

Raksaviikko nro 8

Joulu tuli ja meni, hyvää joulun jälkeistä aikaa siis!

Raksaviikon 8 raportti tulee hieman myöhässä. Mutta arvaako kukaan, tapahtuiko tontilla mitään koko viikon aikana? Niin.. ei tapahtunut..

Nyt kyllä valehtelen. Sirkkeli katosi ja tilalle oltiin tuotu tällainen pussi:Ehkä siis jotain (ehkä jo tällä viikolla?) tapahtuu!

Viime viikon tiistaina aamulla kello 6 puhelin soi. Tietenkin ajattelin, että soitto on tullut väärään numeroon, enkä vastannut. Puhelin soi uudelleen kello 7 ja silloin vastasin. Puhelimen toisessa päässä oli kaukokiidon kuski, joka halusi ilmoittaa, että meidän takka toimitetaan seuraavana päivänä. Selvä? Tietenkin olisin tarvinnut sen tiedon jo kuudelta vapaapäivän aamuna!

Hetken päästä puhelin soi uudelleen ja kuski tiedusteli, voisiko takan toimittaa jo samana päivänä. Tämähän tietenkin meille sopi ja 20 minuutin päästä takka olikin jo nostettu oven eteen. Siinä se edelleen on.


Samana päivänä aloittelin pihan siivousta, joka on kyllä edelleen hieman vaiheessa. Nyt kuitenkin pääoven edessä on hieman enemmän tilaa, mutta urakkaa pitäisi jatkaa. Takapihalla myös siivottavaa...
Täällä odottelemme timpureita, joiden pitäisi alkuperäisen aikataulun mukaan saada levytettyä väliseinät vielä tämän vuoden puolella. Kattopaneelit olisi ilmeisesti pitänyt saapua toissaviikolla, mutta niitä ei ole vielä näkynyt. Voi olla, että niitä ei ole vielä tilattukaan. Tiedä tuota...

Odotellaan odotellaan...

17 viikkoa jäljellä...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti