perjantai 16. joulukuuta 2016

Raksaviikko nro 7

Raksaviikko 7 takana päin! Tällä viikolla raksalla oli taas tapahtunut vaikka ja mitä!

Maanantaina ja tiistaina timpurit olivat pystyttäneet väliseinien rungot ja levyttäneet vähän jo seiniäkin. Hurjaa, miten paljon väliseinät vaikuttaa! Tupa näyttää paljon isommalta ja on ihanaa, kun huoneita voi hahmottaa jo ♡

Eteistä ja ulko-ovi

Keittiöstä olohuoneeseen

Man-cavesta kylppäri / sauna
Eilen torstaina reissusta palattuamme kävimme viemässä äkkiä matkalaukut Juhan kotiin ja lähdimme samantien kohti raksaa. Raksalla meitä odottikin sähkömiehet, jotka olivat tekemässä lähtöä. He olivat juuri saaneet oman urakkansa valmiiksi ja nyt meillä kierteleekin katossa ja seinissä tuhottomasti sähköjohtoja!

Jos noista pitäis saada selvää..


Keittiötä
Ja kuten kuvista näkyy, oli sotkukin melkoinen! Iltapuhteina siivosimme paikkoja mahdollisimman paljon, sillä emme tienneet, tulevatko timpurit tänään paikalle. Melkein pari tuntia harjasimme (!!) lattioita ja puusilppua vaakakoolausten päältä. Imuri, jolla kuvittelimme tuon tomun imuroivamme, olikin melko... surkea, joten jätimme imuroinnin noin 30 sekunnin jälkeen sikseen. 

Salaa toivoin, että timpurit eivät tänään talolle tulisikaan, jotta ehdimme viikonlopun aikana imuroimaan tuvalla oikeasti hieman tehokkaammalla vekottimella. Sahanpurua ja puusilppua oli niin paljon, ettemme kaikkea pelkällä harjalla saaneet pois. Viikonlopun aikana yritetään siis saada paikat kuntoon, että maanantaina (?) timpurit pääsevät jatkamaan töitään puhdalta pöydältä! 

Eteisestä olohuoneeseen

Olohuoneesta keittiöön

Olohuone, katosta roikkuu led-valojen piuhat


Ja kun saamme sisällä paikat kuntoon, löytyy lisää siivottavaa pihalta! Talon ympärystä on täynnä laudanpätkiä ja erilaisia suojakääröjä. Veikkaampa, että pihan raivaukseenkin saadaan kulumaan jokunen tunti. Olikos jokunen viikko sitten puhetta siitä ylläpitosiivouksesta?? :D 

18 viikkoa jäljellä...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti