keskiviikko 7. joulukuuta 2016

Maalaussuunnitelma

Tässä jo aikaisemmassa postauksessa hieman näkynyt maalaussuunnitelma.. Tosin hieman virallisempana versiona... :D

Lähetin yllä olevan kuvan siskolleni ja serkulleni, jotka kommentoivat tuttuun sisarelliseen sävyyn "Ootte kyllä aika villinä noiden värien kans " ja "Fifty shades of grey". Oi kyllä, me ollaan ruvettu oikein hurvittelemaan näiden meidän valintojen kanssa!

Lähtökohta seinien värien valinnalle oli se, että ne kestää aikaa ja niiden kanssa on helppo yhdistää eri värejä. Emme halua kuitenkaan heti ruveta seinien maalausprojektiin, kun se limen vihreä seinä ei enää miellytäkkään kuukauden päästä. "Sitä jotain" väriä voimme tuoda kotiimme sitten tekstiilien ja kalusteiden avulla. Mikäli me "se väri" vielä joskus löydetään..

Värisilmästä kerrottiin, että maalipohja tulee olemaan Teknoksen, mutta saisimme valita värisävyjä myös Tikkurilan kartoista. Luin kuitenkin jostain blogista, että mikäli Tikkurilan värisävyjä halutaan laittaa Teknoksen maalipohjaan, tulee siihen pohjaan ihan eri väripastat, kuin Tikkurilan omaan maalipohjaan. Tästä syystä sävyt voivatkin muuttua huomaamatta aika paljon. Valitsimmekin kaikki värisävymme Teknoksen omista kartoista, jotta tältä vältyttäisiin. Lisäksi Teknokselta löytyi mielestämme muutenkin parempia neutraaleja harmaan sävyjä, kuin Tikkurilalta.

Sisustussuunnitelmassa pyydettiin mukaan selkeää ohjeistusta, mihin huoneeseen mikäkin maali kuuluu. Meidän maalien sävyt ovat kuitenkin hyvin lähellä toisiaan, jonka takia tein tuon yllä olevan kuvan selkeyttämään asiaa (ja ehkä mulla oli aivan liikaa aikaa eräs ilta...). Taidampa kuitenkin kirjoittaa ohjeistuksen vielä sanallisesti..  Voi kauhea, jos meidän makuuhuone olisikin valkoinen :'D 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti