torstai 8. joulukuuta 2016

Raksaviikko nro 5 pt. 2

Niinhän siinä tietenkin kävi, että kun me ollaan poissa, niin raksalla tapahtuu aivan hurjasti :D

Perjantaina aamusta putkimies ja timpurit olivat saapuneet tuvalle tekemään putkitöitä. Äitini oli käynyt katsomassa edistymistä tontilla iltapäivällä ja sitähän olikin tapahtunut! Iltapäivään mennessä paikoilleen oltiin saatu mm. viemäriputket, styroxit ja raudoitukset.

Miehet olivat kuitenkin olleet tontilla myöhään iltaan asti ja olivat aloittaneet ilmastointitöitä.

            

Suuri yllätys oli, kun tontilla tapahtui ensimmäistä kertaa myös lauantaina! Lauantain aikana kaikki putkityöt saatiin valmiiksi lattiavalua varten. (Lattia valetaan ilmeisesti tänään!!)



Tonttikeskuksen kytkemässä käynyt tuttu sähkömies suositteli sisämaadoitusta ulkona olevan maadoituksen lisäksi. Tämän olisimme unohtaneet täysin, mutta onneksi Juhan isä oli träillä ja asentajakin löytyi hyvin läheltä... :D

Sievitalo ei tee maadoitustöitä. Onneksi maadoituksen asentaja löytyi hyvinkin läheltä. Putkimiehen lähdettyä Juhan veli kävi asentamassa lisämaadoituksen sisäraudoitukseen.


Edelleen 20 viikkoa jäljellä ;)

1 kommentti:

  1. Hyvin etenee, näitä on aina mukava seurata. Ystäväni myös rakentaa, heillä myös putkimiehet tulossa kohta tekemään LVI-työt. Olen häntä myöhemmin luvannut auttaa sisustuksen parissa, eli sitä odottelemme. https://www.vesijohtoliikelaitinen.com/lvi-huolto-ja-korjaustyot

    VastaaPoista