sunnuntai 13. marraskuuta 2016

Sunnuntai-illan pohdintoja

Miehiä ei näkynyt perjantainakaan raksalla. Meidän eristysvillat on ilmeisesti jossain, missä niiden ei pitäisi olla. Tästä syystä miehiä ei ole tällä viikolla hirveästi näkynyt. Ensi viikolla raksalla sitten pitäisi tapahtua senkin edestä, sillä tosiaan tupa pitäisi villoittaa ja ikkunat asentaa. Katon pellit olivat ilmestyneet tontille perjantaina, jotenka voisi kuvitella, että nekin katolle laitettaisiin... Näiden lisäksi ilmeisesti LVI-työt pitäisi laittaa alulleen ensi viikon aikana. Hulinantäyteinen viikko siis toivottavasti luvassa!


Odottelemme edelleen sisustuspakettia Oulaisten Värisilmältä, mutta pyhitimme sunnuntai-illan miettien ja googletellen eri vaihtoehtoja. Talon värimaailma on meillä ollut selkeä alusta alkaen, harmaa-valkoinen kenties jollain pirteämmällä väriläiskällä. Väriläiskän väristä toki ei ole vielä mitään tietoa, mutta josko se löytyisi vielä tässä projektin varrella! Minut tuntevat ihmiset tietävät, kuinka "värivammainen" olen, joten sen voin kertoa, että ei se väriläiskä ainakaan luultavasti sieltä värikartan kirkkaimmasta päästä löydy... 

Vaikka suosikkivärejä, tai siis harmaan eri sävyjä, jo muutama löytyykin, lyömme ne lukkoon vasta sisustuspaketin saavuttua. Olemme myös miettineet, josko lähtisimme käymään monien muiden Sievitalon rakentajien tavoin tuola Oulaisten Värisilmässä paikanpäällä katsomassa materiaaleja. Laatat kun voivatkin livenä näyttääkin aivan eri värisiltä. Ja ehkä siinä saisi hyvän tekosyyn käydä entisellä opiskelupaikkakunnallani Ylivieskassa!  

Toivottavasti ensi viikolla on jo enemmän kerrottavaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti