torstai 3. marraskuuta 2016

Makuuhuoneen sisustus

Raksailun välissä pitää ruveta miettimään sisustusvalintoja, sillä sisustuspaketti saapuu meille luultavasti vielä tällä viikolla. Vähän olemme jo asiaa miettineet, joten tässä vähän (liika) aikaista sisustuspohdintaa!Makuuhuone pitää mielestäni olla sellainen, jossa on vain sellaisia asioita, joita sinne välttämättä tarvitsee. Kaikki turhat hyllyt, valaisimet, koriste-esineet, taulut, you name it, hankaloittaa rauhoittumista pitkän päivän jälkeen. Seurustelumme alkuajoilta saakka olemme käyneet pienoista kamppailua siitä, kuuluuko televisio makuuhuoneeseen. Näillä näkymin olen häviämässä tämän taistelun, ja tuo unien häiritsijä on saapumassa myös tulevaan makuuhuoneeseen.

Makuuhuoneen värimaailma tulee olemaan luultavasti melko tumma. Tai ainakin seinät tulevat olemaan tummat. Tuolle oviseinälle hankimme luultavasti joko IKEAn Nordli tai Malm-sarjan lipastoja seinän täyteen, jotta taas saadaan hieman sitä säilytystilaa.

IKEA Nordli
IKEA Malm


Pinterestiin olen kerännyt hieman inspiraatiokuvia ihanaakin ihanemmista makuuhuoneista. Toki nuo inspiraatiokuvien huoneet ovat kaikki järjestään isompia, kuin tuo meidän oma, mutta kai se tummanpuhuvuus voi pienemmässäkin huoneessa toimia?
Enkä ole voinut olla keräämättä ihan omaa taulua myös niille sängynpäädyille. Sängynpäädyn takia kuitenkin luovuimme yhdestä makuuhuoneen ikkunasta, joten sellainen on saatava tai tehtävä. Tuollainen pehmustettu sängynpääty olisi todella näyttävä, mutta toisaalta nuo puisetkin miellyttävät silmää.. Tässäpä taas sitä mietittävää.

Pienempien makuuhuoneiden kohdalla olemme sopineet niin, että Juha saa toteuttaa täysin omia ideoitaan toiseksi suurimmassa makuuhuoneessa, hänen man cavessaan ja minä puolestaan saan sisustaa pienimmän huoneen. Katsotaanpa, saataisiinko Juhakin jossain kohtaa näppäimistön ääreen, kun hän esittelee luultavasti kelta-vihreää jontikka-huonettaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti