torstai 17. marraskuuta 2016

Sisustusvalintoja

Tällä viikolla raksalla onkin tapahtunut hurjasti, mutta päivitän kolmannen raksaviikon tapahtumat huomenna tai viimeistään viikonloppuna. Nyt elämme jänniä aikoja sillä.......
....tänään se sisustuspaketti  viimein tuli!

Paketista löytyi parketti- ja laminaattimallit, laattakuvasto, näytteet saumauslaasteista sekä muutama Tikkurilan värikartta. Meillä maalataan kaikki seinäpinnat, sillä emme ole oikein tapetti-ihmisiä. Lisäksi seinien väriä on huomattavan paljon helpompi muuttaa, jos muutoksen inspiraatio yllättäen iskee... Maalien sävyt voidaan valita joko Tikkurilan tai Teknoksen värikartoista, joten eiköhän meille pitäisi löytyä täydelliset sävyt.

Sievitalon pintamateriaalit toimitetaan Oulaisten värisilmästä, jonne sovinkin meille ensi viikon maanantaille tapaamisen. Haluamme nähdä varsinkin nuo laatat livenä, sillä kuvastosta laattojen oikeaa väriä on hieman haastava hahmottaa. Oulaisissa sitten viimeistään valitsemme lopulliset pintamateriaalit. Sitä ennen vietämme illat luultavasti seuraavissa merkeissä: 
Luulimme jo, että olimme valinneet lattian, mutta ainut "varma" valinta meneekin uudelleen mietintään. Taidan kiikuttaa huomenna tuon laminaattiläjän Omega-keittiöiden liikkeeseen, että saan mallattua laminaatin väriä keittiön tason väriin. Keittiön tasosta otettu kuva ei ollutkaan niin harmaa, kuin mitä muistelimme.

Samassa muistimme, että meidän pitäisi varmaan lyödä lukkoon Omegalta tulevien kalusteiden materiaalit ja värit. Lähdemme tasan kahden viikon päästä reissuun, joten nämä valinnat on melkein tehtävä ennen sitä, ettei palmupuiden alla tarvitse miettiä seinien väriä. 

Kahdelle päättämättömälle ihmiselle onkin erittäin hyvä, että meille on tiukka deadline näiden päätösten tekoon. Muuten saisimme vatvottua sitä "täydellistä seinänväriä" luultavasti muutaman kuukaudenkin. Onneksi siis kaikkia materiaalivaihtoehtoja on rajattu jo jossain määrin, vaikka Sievitalon perustoimitussisältökin on jo valtavan laaja. Sehän olikin yksi syy, miksi Sievitaloon aikanaan päädyimme...Ei kommentteja:

Lähetä kommentti