maanantai 6. maaliskuuta 2017

Raksaviikko 17

Tapahtuiko mitään? Ei.

No nyt valehtelin. Saimme kosteusmittausraportin tuloksen. Lattia on kuivunut tarpeeksi! Joka siis tarkoittaa, että laatoittajat voisivat saapua pelipaikalle. Laatoitukselle on annettu aikaa kaksi viikkoa, jotenka ehkä he siis seuraavalla (tällä) viikolla saapuvat.

Viikonloppuna aloitin myös väkertämään meille sängynpäätyä! Kaupasta olisi toki saanut myös omaa silmää miellyttäviä, mutta niiden hinnat olivat aivan järkyttäviä! Youtube apuun ja sieltä löytyikin oikein hieno malli. Olen koskenut ompelukoneeseen muistaakseni viimeksi vuonna 2009, enkä tajua, miksi siitä on niin pitkä aika! Sehän oli oikein mukavaa :) Katsotaanpa miten esittelykelpoinen tästä tulee! :D
Viikonloppuna myös kannoimme tähän mennessä ostetut kodinkoneet tupaan jo valmiiksi. Onneksi. Pesukoneen ja kuivausrummun saimme kannettua helposti kahdestaan, mutta jääkaapin kantamiseen tarvittiinkin se 5 ihmistä. Silti teki tiukkaa.. :D Onneksi saimme kannettua varsinkin tuon jääkaapin sisälle ennen laatoittajien saapumista ja meillä oli ainakin yksi asia varottavaa vähemmän..7 viikkoa jäljellä..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti