maanantai 27. maaliskuuta 2017

Tehtävälistan loppu häämöttää!

Sievitalolla on käytössään Raksa-järjestelmä, josta asiakkaat voivat esimerkiksi nähdä projektin aikataulun, laskutustilanteen sekä tehtävälistan. Vaikka rakennammekin muuttovalmista taloa, on meidän tehtävänämme esimerkiksi ollut erilaisten tavaroiden sisäänkanto, rakennusluvan hankkiminen tarpeeksi ajoissa ja rakennuskuivaimien ja -lämmittimien hankkiminen talolle.

Tällä hetkellä tehtävälistamme on lähes lopussa!


Viime viikolla raksalle saapuikin jos jonkinnäköistä pakettia. Kannoimme sisälle laminaatit, väliovet, pääoven, listat ja lauteet.

Väliovet ja karmit

Pääovi

Tällä hetkellä joka soppi onkin täynnä tavaraa. Päämakuuhuone on täynnä väliovia ja oven karmeja, mancavesta löytyy kaikki kodinkoneet. Pikkumakkarista taas löytyy laminaatit ja olohuone oli ainut paikka, mihin listapaketit pituutensa puolesta olisivat edes mahtuneet. Pääoven kanssa piti vähän miettiä. Päätimme sijoittaa sen lopulta heti eteiseen. Ompa nyt sisäänkannettuna ainakin... :D
Tehtävälistan toiseksi viimeinen tehtävä oli välisiivouksen tekeminen. Siivoiluja onkin tehty sitten sisällä ja ulkona. Lumikasojen alta alkoi paljastumaan jos jonkinnäköistä roskaa. Onneksi ulkona oli ihana kevätsää, joten pihalla hääräsi ihan mielellään. Tällä viikolla Juha haki hieman lisää täytemaata tuvan ympärille. Hirveästi tekisi jo mieli alkaa laittamaan pihaa, mutta siihen taitaapi olla vielä aika pitkä matka... :D
Välisiivoukseen kuului luonnollisesti pääasiassa tuvan sisustan siivoaminen. Hävitimmekin tuvasta kaiken ylimääräisen, mitä ei enää tulla tarvitsemaan. Maalipurkit siirtyivät siis varastoon odottamaan. Muuten olemmekin projektin aikana siivonneet jokaisen työvaiheen jälkeen melko tarkastikin, joten loppujenlopuksi siivoamista ei niin hirveästi ollut lattioiden imurointia lukuunottamatta.


Tällä viikolla aikataulun mukaan pitäisi olla LVI- ja sähkökalustus sekä laminaattien asennus pitäisi alkaa. LVI-asennuksethan ovat jo valmiit, joten jäämme odottamaan, mikä työvaihe tullaan seuraavaksi suorittamaan!

1 kommentti:

  1. Mekin perimme juuri tontin sukulaisiltamme, jonne haluisimme muuttaa jossain vaiheessa ja olemme miettineet juuri muuttovalmis talon rakentamista. Tuohan on todella kätevä systeemi, että näkee suoraa projektin aikataulun ja mitä on tehty ja tekemättä. Hauskan näköinen talo teillä ja tontti myös vaikuttaa kivan laajalta!

    VastaaPoista