sunnuntai 26. helmikuuta 2017

Raksaviikko nro 16 (Väriä seinissä!)

Tällä viikolla talon ilme muuttui radikaalisti, kun maalari pääsi tekemään omaa osuuttaan meidän taloprojektista! Tästä postauksesta tuleekin oikein kunnon kuvapläjäys!

Maanantaina kaikki seinät saivat pohjamaalin ja kylläpä se näyttikin siistiltä! Ehkä kuitenkin vähän liika valkoista meidän makuumme, vaikka jossain kohtaa leikimme ajatuksella, jos kaikki seinät olisivatkin jääneet valkoisiksi.


Tiistaina talolle mentäessä lähes kaikki seinät olivat saaneet lopulliset värit ja keskiviikkona koko maalarin urakka olikin jo valmis! Ja kylläpä helpotti nähdä nuo värivalinnat seinissä. Ikinä ei tiedä, miten esim ikkunoista tuleva valo vaikuttaa seinien väriin, mutta onneksi meidän valinnat osuivat nappiin! Maalaussuunnitelman ja meillä käytetyt maalisävyt löytää täältä (KLIK). 

Muuten maalaukset sujuivat hyvin, mutta vessa oltiin maalattu väärällä maalilla. Sävy oli oikea, mutta vessa oli tarkoitettu maalattavan pesunkestävällä maalilla ja kyseiset maalipöntöt olivat vielä koskemattomina odottamassa vuoroaan. Maalari tulee siis tekemään meillä vielä pikavisiitin toivottavasti piakkoin.

Mancave (MH3)
Päämakkari (MH1) ja vaatehuoneen ovi
Pikkumakkari (MH 2)
Kodari
Kodari ulko-ovelta päin
Vessasta tulee aika tumma.. Love it!
Torstaina ulko-ovella oli laattalähetys! Juha reippaana kantoi tuon läjän sisälle iltapuhteina. Lähetykseestä löytyi siis meidän kaikki laatat, saumauslaastit sekä laminaatin alle tuleva äänieriste. En pystynyt olla avaamatta muutamaa pakettia ja olla kurkkaamatta mitä niistä löytyy!


Märkätiloihin tuleva lattialaatta
Kodarin välitilalaatta. Keittiöön vastaava valkoisena.

Valtavat edistysaskeleet toivat myös valtavasti sotkua. Tasoitteen hiomisesta tullutta pölyä oli lattioilla kunnon kerros. Tasoitetta löytyi yllättävän paljon myös lattioilta. Noita tasoiteklönttejä rapsuttelimme kahtena iltana lattioista pois. Harjasimme ja imuroimme lattiapinnat niin hyvin, kuin pystyimme. Nyt lattiat odottavat puhtaina laatoittajaa, jonka pitäisi saapua ensiviikolla!

Näillä lähdimme taistoon lattiapölyä ja tasoiteklönttejä vastaan! :D


8 viikkoa jäljellä!!

2 kommenttia:

  1. No niin teillähän on ohitettu jo seepraraita vaihe! :D Kohta saatte alkaa pakata muuttolaatikoita :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voiii täälä odotetaan nyt malttamattomina laatoittajia!! :D Ihanaa kun alkaa näkymään valmista pintaa :)) Ja.. ehkä muutama loota on jo pakattuna.... :DD

      Poista