maanantai 30. tammikuuta 2017

Raksaviikko nro 13

Raksaviikko 13 kului oikeastaan palaverien merkeissä.

Tiistaina Sievitalon projektipäällikkö kävi tarkistamassa tilanteen yhdessä meidän myyjän kanssa. Tapasimpa itsekin projektipäällikömme ensimmäistä kertaa näin projektin loppupuolella, Juha kun on tavannut hoitaa nämä palaverit tähän asti... :D

Ensimmäinen huomio kaikilla oli tietenkin tuo järkyttävä kuumuus, joka talossa on. Tuolloin palaveerasimme "miellyttävässä" 28℃ lämpötilassa. Projektipäällikkö mittasi kaikki väliseinät, ovet ja lattioiden kaadot. Kaikki näytti olevan kunnossa! Muutama huomautettava kohta hänellä kuitenkin oli. 

Timpurit olivat naulanneet saunamme paneelit vain yhdellä naulalla kiinni. Kuusipaneeli alkaa kuulemma menemään mutkalle, jos niitä ei ole laitettu kahdesta kohtaa kiinni. Tämä tullaan korjaamaan. Lisäksi terassin ovemme oli hänen mielestään kauhean kankea ja Pihlan miehet tulevat korjaamaan sen. Hän ehdotti myös, että suihkuseinälle tulevalle tasolle tehtäisiin pieni kaato, jotta vesi ei jäisi tason päälle. 

Meilläkin oli yksi reklamaation aihe, Lamppu. Tai sen sijoittelu.

Timpurit olivat varmasti yrittäneet nopeasti päästä pois trooppisesta työskentelyilmastosta ja olivat epähuomiossa porannet led lampullemme reiän väärään paneeliin. Ei tämä nyt ihan maailmaa kaatava asia ole, mutta tässä vaiheessa sille vielä voidaan jotain tehdä. Jossain vaiheessa kuitenkin olisi itseä alkanut ärsyttämään. Eikä tämä ole kuulemma aivan ensimmäinen kerta, kun näin on käynyt. :D Timpurit tulevat korjaamaan tämän jossain vaiheessa.


Keskiviikkona palaveerasimme Omega-keittiöiden edustajan kanssa. Hänkin suoritti omat tarkistusmittauksensa ja kaikki näytti olevan hänenkin mielestään kunnossa. Samalla teimme viimeiset materiaalivalinnat ja muutokset.

Torstaina Ekovilla kävi puhaltamassa välikattoon 450mm villaa lisäeristeeksi. Lämmintä onkin, sillä lämpömittari huiteli 31 ℃ :ssa. Eipä hirveästi tee mieli jatkaa takan sisäänajoa.. :D

Katsotaanpa, sadaanko tällä viikolla tuo lämpöasia kuntoon...

12 viikkoa jäljellä...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti