keskiviikko 19. lokakuuta 2016

Sisä- ja ulkopuoliset täytöt pt. 2

Maanantaina raksalla jatkettiin ulkopuolisten täyttöjen kanssa. Styroxit saatiin peiteltyä ja sorapatjaa tuettua vielä paremmin. Jossain kohtaa meidän tontti näytti isojen poikien jättimäiseltä hiekkalaatikolta, kun kaikennäköiset työkoneet pyörivät tontilla. Itse keskityin lähinnä tontilta löytyneiden "aarteiden" (kuten vanhojen autojen osien, metallinpalojen yms.) keräämiseen.


Illan hämärtyessä ehdimme vielä hautaamaan maakaapelin tontin rajalta tulevalle tonttikeskukselle asti. Tiistaina Juha yritti tavoittaa Sievitalon edustajan, joka toimittaa meille tuon tonttikeskuksen. Yllärykseksemme hän on lomalla ensi viikolle asti, joten kaapeli saa odottaa tyhjänpanttina vielä tovin.


Tiistaina tontilla kävi myös kaupungin miehet pitämässä sijaintikatselmuksen. Onneksi heillä ei ollut mitään mutisemista siitä, että emme nostaneet taloa aivan niin korkealle, kuin olimme alunperin ilmoittanut. Perustuksetkin olivat oikealla paikalla! 

Kotimme on pellon pinnasta katsottuna yli kaksi metriä korkeammalla, joten täytemaata tarvitaan aivan tuhottomasti. Sitä Juha apurien kanssa onkin siirtänyt viimeiset kaksi iltaa tontille. Kaivinkone saa olla meillä perjantaihin saakka, ennen kuin se lähtee seuraavalle työmaalle. Kaksi päivää aikaa muokata pläntti uuteen uskoon!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti