maanantai 10. lokakuuta 2016

Pohjatyöt valmiina!

Ennen perustuksia vaadittavat maatyöt saatiin valmiiksi tänään illalla!

Kunnon kokoinen kaivinkone saapui pläntillemme jo viime viikon torstaina, mutta tositoimiin päästiin lauantaiaamuna. Miehet olivat todellakin pistäneet hulinaksi viikonlopun aikana ja maatyöt tulivatkin erittäin ripeästi valmiiksi. Perjantaina, ennen mökkireissulle lähtöä tilanne pläntillä näytti jotakuinkin tältä:


Tuntui, että mikään määrä mursketta ei tule täyttämään tuota meidän plänttiä, mutta pikkuhiljaa kasa kasvoi. Mursketta ajettiin tontille jo valmiiksi lauantaita varten useampi kuorma, mutta nekään eivät riittäneet läheskään, vaan miehet olivat ajaneet lauantain aikana vielä yli 10 kuormaaa tavaraa tontille.

Koko viikonlopun ajan sain pieniä tiedon palasia, miten maatyöt sujuvat -ja nehän sujuivat! Loput puutkin olivat kaatuneet alta aikayksikön (paitsi meidän "korkopuu"...) ja maisema muokkaantui paljon!

Malttamattomana kuitenkin porhalsin sunnuntaina tyttöjen reissusta suoraan pläntille katsomaan, mitä sielä tapahtuu ja sielähän oli jo tasainen pohja! Miehet olivat juuri lopettelemassa päivän töitä ja päivänvalokin loppui juuri "sopivasti" kuvien ottoa ajatellen... Murskepeti on aika "hanitoon" talon kokoon nähden, mutta tuleepa terassienkin alle kunnolla tehdyt pohjatyöt!

Tänään maatyöt jatkuivat, kun viemäri-, vesi-, ja sähköjohdon (suoja)putket vedettiin tontille valmiiksi odottamaan perustuksia. Iltapäivällä kaupungin miehet olivat käyneet laittamassa murskepedille nurkkapisteet ja olivat kuulemma kehuneet hyvin tehtyä pohjaakin! 

Nyt tontti on siis valmiina odottamaan Talotimppaa perustuksineen. Perustukset pitäisi saapua keskiviikkona tai torstaina. Jännittävää!

Täytyy vielä mainita, että onneksi Juhan lähipiiristä löytyy osaavia ja avuliaita ihmisiä! Ilman heidän panostaan ei varmana oltaisi vielä valmiina... Kiiitos! <3Ei kommentteja:

Lähetä kommentti