torstai 6. huhtikuuta 2017

Sadettajasuihku

Tarkimmat lukijat ovat ehkä huomanneet, että meille piti tulla sadesuihku, mutta kuvissa on kuitenkin näkynyt tuo Oraksen perus suihku.

Kun putkimiehet saapuivat tekemään viimeisiä töitänsä, kertoivat he muuten kaiken olevan kunnossa, mutta suihkun kanssa voi tulla ongelmia. Ongelmia aiheutti lähinnä tuo tuplamuuraus/putelihylly, josta putkimiehet eivät olleet ilmeisesti tietoisia. Sadettajasuihkun vakiokiinnikkeet eivät olleet tarpeeksi pitkiä, jotta ne olisivat yltäneet seinään asti siten, että sadettajasuihku itsessään olisi pystytty asentamaan suoraan.

Olin itse tuolloin paikalla ja sanoin putkimiehille, että jos sadettajasuihkua ei millään saada asennettua, on meidän varmaan tyydyttävä siihen perussuihkuun. Melko nopeasti putkarit kävivätkin hakemassa autosta tuon perusmallin suihkun ja asentivat sen. Omasta mielestä tuossa ei ollut mitään vikaa, mutta Juha ei ollutkaan tähän kovin tyytyväinen, kun hänen unelmoima sadettajasuihku ei toteutunutkaan.


Mainitsinkos jo aikaisemmin, että Sievitalo hoitaa reklamoinnit erittäin mallikkaasti? No, sanonpa uudelleen. 

Sievitalo hoitaa reklamoinnit ERITTÄIN mallikkaasti.

Juha laittoi projektipäälliköllemme kyselyn, eikö sadettajasuihkua tosissaan pystytä asentamaan. Liitteeksi hän laittoi vielä kuvan vastaavanlaisesta asennuksesta. Seuraavana päivänä Juhalle soittikin Etelä-suomen LVI-työnjohtaja, joka oli selvitellyt tätä meidän tapausta. Hän oli pahoitellut tilannetta ja kertonut, että he ovat Orakselta kyselleet pidempiä kiinnikkeitä, jotta suihkumme saadaan asennettua. Kiinnikkeet saadaan, ja suihku tullaan vaihtamaan mahdollisuuksien mukaan ennen luovutusta, mutta asennus voidaan tehdä vasta muuttommekin jälkeen.

Maanantaina putkimiehet olivatkin käyneet vaihtamassa tuon Oras 7193- mallisen suihkun. Hyvää palvelua Sievitalolta ja.. no onhan se nyt aika hieno... :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti