sunnuntai 9. huhtikuuta 2017

Raksaviikko 22, Lähes kaikki on valmista!

Tällä viikolla kotiimme tehtiin lähes kaikki viimeiset silaukset!

Maanantaina paikalle saapui viimeistelijä, joka hoitaa kaikki jäljelle jääneet työt. Hän hoitaa siis esimerkiksi listoitukset, väliovien ja pääoven asennuksen sekä kaikki pienetkin maalien korjailut... Maanantain jälkeen lähes kaikkialla oli kattolistat paikoillaan. 

Kattolistoiksi valitsimme leveämmistä vakiovaihtoehdoista yksinkertaisemman mallin. Toinen vaihtoehto olisi ollut uritettu. Hieno sekin, mutta ehkä talomme tyyliin sopiikin paremmin tuo simppelimpi malli. Jalkalistaksi valitsimme laminaatin sävyä lähellä olevat, graniitin väriset, listat.


Mancave


Päämakkari

Viimeistelijällä oli kätevästi imuri kiinni tuossa...härvelissä..

Torstaihin mennessä lähes kaikki on valmiina! Kattolistat löytyvät kaikkialta, ikkunoiden ja ovien ympärystät listoitettu, jalkalistat lähes paikoillaan. Jäljellä on enää pääoven vaihtaminen ja sen ympärystän listoittaminen, saunan oven ja lauteiden asentaminen, saunan ja pesuhuoneen katon listoittaminen sekä pienet maalailut. Kyllähän tuossakin tietenkin hommaa vielä on, mutta alkuperäiseen listaan verrattaessa kuitenkin voiton puolella ollaan!

Takan hormin kierrosta tuli todella hienon näköinen! 

Kodarissa teknisen tilan ovi sekä keittiön ovi


Pesuhuoneen ovi
Tällä viikolla Juha pääsi myös sormet syyhyten asentamaan jääkaappia paikoilleen. Kaikesta jännityksestä huolimatta se sopi tuohon sille varattuun koloon hienosti! Ehkä se kuljetuslaatikko oli vain vähän liika iso.. :D Tällä hetkellä kone humisee ja valmistaa ensimmäisiä jääpaloja... ;)


Tehtävälistan lyhyydestä voi päätellä, että talomme valmistuu ensi viikolla! Kaksi viikkoa aikataulusta edellä! Talomme luovutus on sovittu ensi viikon tiistaille, 11.4! Samalla talon tulee tarkistamaan kaupungin rakennustarkastaja. Jännittävää ❤❤

VIIKKO JÄLJELLÄ!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti