perjantai 6. lokakuuta 2017

Kaiteita vaille valmis terassi!

Hurjan kauan on kulunut edellisestä postauksesta! Loppukesän riennot laittoivat blogin pienelle tauolle, josko nyt ryhdistäytyisin ja kertoisin, mitä kuuluu Pieneen sievään Sievitaloon!


Terassin teko jatkui seuraavaksi kansilaudoituksella. Kansilautaa kului meidän terassiimme lähes kilometrin verran ja ruuveja useampi tuhat. Emme todellakaan tajunneet, että ruuveja kuluisi tuolla tahdilla, joten rautakaupassa tuli vierailtua kerta jos toinenkin.


Miehet väkersivät terassia Juhan kesäloman aikana. Aina töistä palatessa edistystä oli tapahtunut valtavan nopealla tahdilla. Alla olevasta kuvasta voi huomata, etten aivan ehtinyt maalaamaan sitä kivijalkaa ennen sivuterassin tekoa ;) Onneksi tuota "laiskasti" maalattua kohtaa ei huomaa, kun kansilaudat tulivat paikoilleen :DNyt terassin ei ainakaan periaatteessa pitäisi loppua ihan heti. Kovasti jo suunnittelin tekeväni sinne kuormalavoista isoa U-mallista sohvaa, mutta se taitaa nyt jäädä ensi kesän projektiksi. Ensi kesälle jää myös terassin öljyäminen, kaiteiden teko sekä terassin perustuksien piilottaminen... :D


Portaat valmistuivat itseasiassa vasta tällä viikolla. Tähän asti pääsisääntulon portaiden virkaa on toimittanut vieläkin ne kaksi kiveä. Nyt syksymmällä ja vielä sateisemmalla kelillä kivet tulivat liukkaiksi ja näinollen siis tietenkin vaarallisiksi. Nyt portaat ovat valmiit sekä etuovella, että kodinhoitohuoneen päädyllä. Kodinhoitohuoneen oven eteen tehtiin vielä yksi askelma, kun harppaus terassilta tupaan tuntui liika korkealta. Portaiden eteen laitetaan vielä laattarivi, josko se edes hieman hidastaisi tuon soran kulkeutumista sisälle.Vielä muutama kuva tältä kesältä. Niin ne maisemat muuttuu..


Paljukärry siirtyi loppukesäksi terassin sivuun

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti