sunnuntai 23. lokakuuta 2016

Sähköä

Nyt on sähköasioita kaksin kappalein! 

Meidän ei pitänytkään odottaa tonttikeskusta ensi viikkoon, vaan Sievitalo toimittikin keskuksen jo perjantaina. Tänään keskus kiinnitettiin Juhan tekemään väliaikaiseen telineeseen. Jossain kohtaa tuo keskus siirretään sitten meidän kodinhoitohuoneen oven viereen talon seinään kiinni. 


Tällä viikolla saimme käsittelyymme myös talon sähkösuunnitelman. Sähkösuunnitelman teko on mietityttänyt meitä jo pidemmän aikaa, tai se, miten me muka osaisimme miettiä pistokkeiden oikeat paikat jo tässä vaiheessa! Onneksi siis tämä sähkösuunnitelman tekeminen on ollut tiedossa jo jonkin aikaa, sillä meille molemmille päätösten teko on osoittautunut tämän(kin) projektin aikana melko haastavaksi, ja tarvitsemme tälläisissä elämää mullistavissa asioissa tarpeeksi mietintäaikaa... Kyllähän se nyt ärsyttää jos se pistorasia tuleekin juuri väärään kohtaan!

Sievitalo toimitti sähkösuunnitelmien mukana kätevästi muutoshinnaston, jossa on eritelty jokaisen muutoksen yksikköhinta. Tämä tietenkin helpottaa budjetointia, sekä hieman rajoittaa niiden kattoon upotettujen led-valojen määrää, vaikka ne olisivatkin todella käteviä. Eipä tarvitsisi ostaa yhtään erillistä lamppua koko tupaan. Tätäpä pitääkin miettiä uudemman kerran...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti