perjantai 7. lokakuuta 2016

Kalustekuvia

Maanantaina kävimme Seinäjoen Omega-keittiöiden toimistolla tekemässä kalustesuunnitelmat. Jätimme vakiotilauksesta pois eteisen kaapistot sekä toisen pienemmän makuuhoneen vaatekaapit. Lisäksi teimme hieman muutoksia vessan ja keittiön suunnitelmiin.


Tälläiseltä keittiösuunnitelmat näytti, kun ne kävivät oikean keittiösuunnittelijan sormien läpi! Olimme molemmat erittäin tyytyväisiä keittiösuunnitelmiin, eikä muutoksia juurikaan tullut. Ainoastaan vaihdoimme altaaksi mustan komposiittialtaan sekä vaihdoimme roskakaapin laatikostoksi. Molemmissa alatason kulmissa on kulmakaapit. Vasemmassa kulmassa on hyllyt ja oikeassa karuselli. Keittiön valmistumista odotan kaikista eniten, enää 7 kuukautta...!


Kodinhoitohuoneeseen emme tehneet muita muutoksia, kuin vaihdoimme 120cm leveän kaapin kahdeksi 60cm kaapiksi. Muuten kokonaisuus oli mielestämme toimiva.


Vessan kaapistoihin teimme muutokset siten, että jätimme vakiokalusteisiin kuuluneen peilin ja yläkaapit pois. Vaihdoimme kaapistoon myös 2 pientä laatikkoa, sekä lisäsimme tuon korkean kaapin. Peiliä emme ottaneet Omegalta ollenkaan, vaan siihen olemme suunnitelleet pientä tuunausprojektia, josta lisää myöhemmässä vaiheessa.

Nyt minä lähden viettämään tyttöjen viikonloppua mökille ja Juha jää urhollisesti tekemään meidän tuvalle pohjaa täksi viikonlopuksi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti