perjantai 13. tammikuuta 2017

Teknisen tilan maalaaminen

Tekninen tila jää Sievitalon toimesta levypinnalle. Syy tähän on ilmeisesti se, että Sievitalon omat maalarit tulevat paikalle vasta yli kuukauden päästä, ja silloin tuo tila on jo täynnä kaikennäköisiä härveleitä. 

Aluksi mietimme, jos jättäisimme seinät käsittelemättä, mutta ruvettiin me monen muun Sievitalon rakentajan tavoin maalauspuuhiin! Saumojen ja naulan reikien kittaamisen jätimme kuitenkin tekemättä. Tekninen tila tulee luultavasti niin täyteen, ettei tuotakaan laiskaa kohtaa tule huomaamaan...


Kaivelimme äitini varastoista kaikkia purkinloppuja, joilla ajattelimme aluksi maalaavamme koko tilan. No, ei se ihan hirveän kauaksi jäänytkään. Harmi vain, että tuo maalamaton kohta on varmaan ainut näkyville jäävä kohta koko huoneesta... :D

Onneksi paikallinen maalikauppa oli vielä juuri sen verran auki, jotta saimme haettua lisää maalia. Koska alkuperäinen maali oli sekoitettu meiningillä "2 purkinloppua valkoista ja yksi harmaata", ei tuota sävyä luonnollisestikkan mistään olisi lisää saanut. :D Päätimme kokeilla jotain meille tulevaa värisävyä. 


Nyt tekninen tila on samaa sävyä, kuin meidän tuleva makuuhuone! Sävy siis Teknoksen T1334. Juhan mielestä liika vaalea, minun mielestä täydellinen! Huonosta valaisusta johtuen maalin sävy vaihtelee kuvissa melko laidasta laitaan. Parhaiten sävy näkyy varmaankin yllä olevassa oikeanpuoleisessa kuvassa.Ensimmäinen huone siis jo maalipinnalla! ;) Loput tullaan maalaamaan näillä näkymin helmikuun lopulla..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti