perjantai 18. marraskuuta 2016

Raksaviikko nro 3.

Huhhuh! Nyt sielä raksalla tosiaan onkin otettu huimia edistysaskeleita! Villat eivät olleetkaan väärässä paikassa. Ne oltiin unohdettu toimittaa. Noh. nyt ne on jo seinissä, mutta edetäänpä taas päivä kerrallaan! 

Maanantaina timpurit laittoivat höyrynsulkumuovin välikattoon. Ohessa myös näyte työturvallisuudesta, kun timpurit ovat rakentaneet itselleen hienoja telineitä...

Tiistaina sitten talon ilme muutuikin huimasti, kun osa ikkunoista laitettiin paikoilleen!  Tiistaina asennettiin paikoilleen pienimmän makuhuoneen, keittiön sekä kodinhoitohuoneen ikkunat. Lisäksi pystykoolauksia jatkettiin.

Keittiön ikkuna + kodarin ovi
Hieman valoisampi kuva...

Keskiviikkona ne surullisenkuuluisat villat saapuivat viimeinkin. Keskiviikkona talon ilme muuttui entisestään, kun vesikatto asennettiin! Katon asentamiseen oli kulunut noin neljä tuntia, josta suurin osa oli kulunut kuulemma lumien poistamiseen. Nopeaa toimintaa! 

Samana päivänä loput ikkunoista sekä takaterassin ja kodinhoitohuoneen  ovet oltiin asennettu sekä villoitusta aloitettu. Kattoon villaa on laitettu 100mm ja seiniin villaa on laitettu 200mm. Seiniin sitä laitetaan vielä  lisäkerros vaakakoolauksen jälkeen.  

Torstaina meille oli ilmestynyt raksaovi, villoitus oltiin saatu ensimmäisen kerroksen osalta loppuun sekä höyrynsulkumuovit laitettua paikoilleen. Torstaina emme ehtineet käymään ihailemassa raksalla, mutta perjantai-aamuna timpureita ei näkynyt, joten menimme tutkailemaan tilannetta. Ja se näytti kutakuinkin tältä: 
Epätoivo meinasi iskeä. Tässä taas nähtiin se ylläpitosiivouksen voima! Nyt pääsimme siis ensimmäistä kertaa oikeasti siivoamaan. Parin tunnin huhkimisen ja lajittelun jälkeen saimme selätettyä kaaoksen. Meillähän alkoi näyttämään oikein mukavalta! Onneksi olimme tuoneet lämpöpuhaltimen paikanpäälle edellisenä päivänä, ei tarvinnut hytistä vaikka pihalla tuuli.

Olemme miettineet, mikä tuo liaani on?

Ovien asentamisen jälkeen Juha huomasi piiiiienen mittausvirheen meidän sähkönsuojaputkien sijoittelussa. Aika vähän ne kuitenkin heitti, joten se ei ollut mikään maailmanloppu. Tänään Juha kuitenkin ystävänsä kanssa siirsi putket oikeaan kohtaan vielä iltapuhteina.

Eii näin!22 viikkoa jäljellä...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti